Activitats

L'activitat "Internet a les Piscines", de l'Ajuntament de Lleida, ha facilitat que 986 lleidatans, especialment gent jove, es poden connectar a internet a les piscines municipals i descobreixin l'ús responsable i segur de les xarxes socials i la xarxa digital. Des de que es va iniciar aquesta iniciativa (que aquest any ha fet la 5a edició) el 25 de juliol, prop d'un miler de persones han utilitzat els portàtils i els monitors habilitats per aquest programa.

 

Unes 1.500 persones han visitat el projecte “Lleida Liquid Galaxy” durant les tres setmanes que ha estat exposat a la sala municipal de la plaça Sant Joan. A partir d’ara, les persones que vulguin visitar-lo poden fer-ho al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, ja que ha quedat instal·lat al Parc i est pot veure, a través de les visites guiades, trucant al 010. Aquest projecte és un dispositiu innovador que permet sobrevolar virtualment qualsevol indret del planeta: el fons del mar, els planetes, els estels, etc. A part del prototipus desenvolupat per Google, aquest és el primer equip d’aquestes característiques a Europa i el cinquè al món.

A través de la seva participació en la Xarxa de Telecentres de l’Ajuntament de Lleida, i coincidint amb el Dia Mundial d’Internet

500 participants, 34 edificis en 3D a Google Earth, 4 Aplicacions per a mòbils i una producció audiovisual són alguns dels seus resultats.

La tinent d'alcalde, Montse Mínguez, ha visitat aquest matí el Telecentre del Secà de Sant Pere amb motiu de l'inici del període de preinscripció a les Escoles Bressol Municipals. Mínguez ha ressaltat que “totes aquelles persones que no s’atreveixin a fer les preinscripcions on-line, als telecentres trobaran ajuda i formació per fer-ho”. Inclou arxiu de so de Montse Mínguez.

Contacta
C. Salmerón, 1, 1a planta 25004 Lleida Plànol d'ubicació Telèfon: 973 700 417 telecentres@paeria.cat