Mar Estopà, Mariona Moncasi i l’alumnat de 3r de l’Escola Pinyana, guanyadors del Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient

Valora aquest element
(0 vots)

Mar Estopà, Mariona Moncasi i l’alumnat de 3r de l’Escola Pinyana són els guanyadors del concurs de Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient 2015 que rebran com a premi una llibreta d’Ibercaja amb 200 euros cadascú. Ell jurat, a més ha concedit 10 accèssits, dotats cadascú amb un val de 60 euros en material informàtic de Semic, a:

Bruna Pujol Freixenet (2 anys)

Classe 4t Escola Camps Elisis

Albert Torres Gonzalez

Delegats i delegades de l’Escola Països Catalans

Alumnat 4t  Col. El Carme

Noa Redondo Muñoz

Ariadna Pujol Solé

Chaimaa Daki

Madiou Ascofare

Asmae Jemily Essoundoussi

El concurs ha rebut enguany unes 3.000 cartes de nens i nenes dels diversos centres educatius de Lleida, que aprofiten aquesta cita anual per treballar amb els infants sobre les noves tecnologies aplicades a la vida quotidiana.

L'Ajuntament de Lleida ofereix el servei de les Cartes Telemàtiques als Reis d'Orient des de l'any 1989, sent el primer servei de cartes dels SSMM els Reis d’Orient que utilitza serveis telemàtics. Aquest servei permet atansar els més menuts a les noves tecnologies i els permet participar d’un concurs que premia la carta més simpàtica, més solidària o amb més enginy. L’activitat està patrocinada per l'Obra Social d'Ibercaja, les empreses SEMIC i SVT (Parc Científic i Agroalimentari de Gardeny i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’acte de lliurament de premis, que estarà presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, tindrà lloc el proper 3 de febrer a l’Auditori.

Contacta
C. Salmerón, 1, 1a planta 25004 Lleida Plànol d'ubicació Telèfon: 973 700 417 telecentres@paeria.cat